Handelsformer

Mødes og handle
Den sikreste måde at handle på er at mødes. Man har som køber mulighed for at bese varen, og på den måde sikre sig at den lever op til sælgers beskrivelse. Betalingen foretages samtidig med, at varen overdrages til køber, og således er begge parter sikret deres del af handlen. Når man handler mellem private, er der efterfølgende ingen fortrydelsesret – varen er købt som beset.

Bankoverførsel
Køber overfører penge til sælgers bankkonto før eller efter levering af varen. Som oftest er proceduren her, at køber overfører pengene til sælger, hvorefter sælger sender varen, når det overførte beløb kan registreres på sælgers bankkonto. Vi anbefaler, at man udveksler yderligere kontaktoplysninger og kontonummer pr. e-mail eller telefon. Benyt ikke Spørgsmål & svar til dette. Ring evt. for at kontrollere, om oplysningerne er korrekte.

Hvis du overfører pengene via en bankoverførelse, anbefaler vi også at du tjekker om profilen er NemID-valideret – Hvis ikke dette er tilfældet, så bed evt. sælger foretage denne validering på profilen inden pengene overføres.

Læs mere om NemID her: Link

PayPal
PayPal er en tryg og nem betalingsmetode, der gør det muligt for sælgere at modtage betaling hurtigt, nemt og sikkert, samt give køber mulighed for at betale uden at dele betalingsoplysninger med hverken sælger eller DBA.
Desuden er du som køber dækket af PayPal Køberbeskyttelse, så du kan få dine penge tilbage, hvis noget skulle gå galt.
Læs mere om PayPal Køberbeskyttelse med PayPal her: Link

OK