Billetter

Når du køber billetter på DBA, så skal du være meget opmærksom. Vi oplever desværre enkelte personer som forsøger at sælge billetter som de ikke har. Der har også været episoder, hvor sælger henvender sig på ”købes” annoncer under billetter.

I begge tilfælde er DBA's anbefaling udelukkende at handle med en sælger som er NemID valideret. Desuden er det en meget god idé at få sælgers fulde navn, telefonnummer og adresse inden I afslutter handlen, så du har dette skulle noget gå galt i handlen. Andre gode råd i forbindelse med køb er billetter er:

  • Tjek om sælgers brugerprofil på DBA er nyoprettet eller om han har været bruger i lang tid på DBA
  • Tjek om sælgers telefonnummer findes på Krak og om oplysningerne som du finder på Krak stemmer overens med adressen som sælger har oplyst dig.
  • Når du skal afslutte handlen, så aftal at mødes med sælger, så du kan få billetten i hånden og tjek om billetten er gyldig ved at kontakte det sted hvor billetten er udstedt.

Oplever du mistænkelige annoncer eller annoncer hvor prisen er mere en pålydende værdi, så anmeld dem endelig via ’Anmeld annonce’ og vi undersøger hurtigt sagen.

Er du usikker på, om en sælger eller køber er reel, er du også altid velkommen til at kontakte os på support@dba.dk, så tjekker vi gerne brugeren for dig.

OK