Fordele ved PayPal som køber

På DBA kan du se, at sælger tilbyder dig at betale via PayPal, hvis der er et PayPal logo på annoncen. Når du vælger at betale for en vare via PayPal, og opfylder nedenstående betingelser, er du dækket af PayPals køberbeskyttelse. PayPal er en tryg og nem betalingsmetode, der gør det muligt at betale uden at dele dine betalingsoplysninger med hverken sælger eller DBA. 

 

Opret en PayPal-konto
 

Hvad betyder PayPal køberbeskyttelse på DBA?

PayPal kan hjælpe dig med at få dine penge tilbage, hvis du mod forventning ikke modtager din vare, eller hvis varen afviger væsentligt fra beskrivelsen. Dette er gældende, hvis følgende betingelser er opfyldt:

Betingelser for at få glæde af PayPals køberbeskyttelse på DBA

  • Du skal have betalt det fulde beløb for varen i én betaling via PayPal
  • Du skal have købt en fysisk vare, (med undtagelse af visse varer som f.eks. specialfremstillede varer, køretøjer og rejsebilletter)
  • Du har oprettet en tvist inden for 180 dage efter købsdatoen. Hvis du og sælger ikke kan løse tvisten, skal du have eskaleret tvisten til et krav senest 20 dage efter, at  du oprettede tvisten.

 

Dine fordele ved at betale med PayPal

  • Det er trygt, nemt og hurtigt. Desuden er det gratis for køber!
  • Du deler ikke dine betalingsoplysninger med andre
  • Pengene overføres fra dit betalingskort via PayPal til sælgeren
  • Du skal kun indtaste din email-adresse og dit password for at bekræfte betalingen
  • Du er automatisk dækket af PayPals køberbeskyttelse på DBA, hvis du opfylder betingelserne
  • PayPal kan hjælpe dig med at få dine penge tilbage, hvis handlen skulle gå galt.

 

Se her hvordan du betaler med PayPal 

Reglerne omkring fortrydelsesret, hvem der bærer risikoen ved forsendelse m.m., er de generelle regler og kan læses her.

Hvis du har spørgsmål omkring brugen af PayPal på DBA, hjælper vi dig naturligvis. Du kan finde svar på størstedelen af de spørgsmål, som vi modtager i support her eller kontakte vores supportafdeling på support@dba.dk.

Du får her desuden et link til PayPals hjælpeside, hvor du også kan finde svar på mange af dine spørgsmål vedr PayPal. Du finder frem til hjælpesiden ved at klikke her.

Når du bruger PayPal, accepterer du, at DBA gemmer oplysninger om transaktionen. Disse oplysninger bliver ikke videregivet til tredjemand og vil udelukkende blive benyttet til at yde eventuel support til dig i forbindelse med din brug af PayPal. Herudover gælder de betingelser og vilkår, der accepteres overfor PayPal.

OK