Fordele ved PayPal som sælger

På DBA kan du blive betalt med PayPal. Når du tager imod betaling med PayPal, er du sikker på at modtage pengene for salget øjeblikkeligt – det er både nemt, trygt og hurtigt.

Du vil blive opfattet som en mere attraktiv og troværdig sælger, når du tilbyder købere at betale for din vare via PayPal. Køber kan få glæde af PayPals køberbeskyttelse, når det fulde beløb for varen betales i én betaling via PayPal. Som sælger bør du sørge for at få en kvittering for afsendelsen af varen, i tilfælde af at køber mod forventning ikke modtager varen.

Opret en PayPal-konto

Når du anmoder køber om at betale med PayPal, betaler du et lille gebyr pr. transaktion. Gebyret er kr. 2,60 + 3,4 % af salgsprisen. Se her hvad det koster at bruge PayPal

Eksempel: Hvis du sælger en vare til kr. 100,-, så betaler du kr. 2,60 + (3,4 % af kr. 100,- = kr. 3,40) = i alt kr. 6,- 

Dine fordele ved at blive betalt med PayPal

  • Tryg og nem betalingsmåde for både sælger og køber
  • Du oplyser ikke dit bankkontonummer, kun din e-mailadresse
  • Nemt og praktisk fordi du modtager pengene med det samme
  • Det signalerer troværdighed at tilbyde betaling med PayPal

 

Reglerne omkring fortrydelsesret, hvem der bærer risikoen ved forsendelse m.m, er de generelle regler og kan læses her.

Hvis du har spørgsmål omkring brugen af PayPal på DBA, hjælper vi dig naturligvis. Du kan finde svar på størstedelen af de spørgsmål, som vi modtager i support her eller kontakte vores supportafdeling på support@dba.dk.

Du får her desuden et link til PayPals hjælpeside, hvor du også kan finde svar på mange af dine spørgsmål vedr PayPal. Du finder frem til hjælpesiden ved at klikke her.

Når du bruger PayPal, accepterer du, at DBA gemmer oplysninger om transaktionen. Disse oplysninger bliver ikke videregivet til tredjemand og vil ude lukkendeblive benyttet til at yde eventuel support til dig i forbindelse med din brug af PayPal. Herudover gælder de betingelser og vilkår, der accepteres overfor PayPal.

Opret konto hos PayPal

 

OK